Ik ben Linda

Ik ben Linda Roovers (1973), getrouwd, moeder van 2 kinderen en 2 bonuskinderen. Ik werk sinds 2003 in de psychosociale hulpverlening bij gemeentes en welzijnsinstellingen.

Ik heb dit werk altijd graag gedaan, maar een zware ziekteperiode (2009) en een burn-out (2017) hebben me tijdelijk stil laten staan en me kennis laten maken met mijn authentieke zelf. Het waren twee zware periodes in mijn leven maar achteraf gezien de grootste cadeautjes die ik kon krijgen.

Wat heb ik veel geleerd! Wat heb ik een rust kunnen vinden en wat ben ik blij met het leven en mijn (hoogsensitieve) zelf, hoe moeilijk het soms ook is.

Mijn passie

Uiteindelijk heb ik besloten mijn passie te volgen en een praktijk te starten voor levensbegeleiding met de aandachtsgebieden HSP, burn-out en stress. Hiervoor heb ik mijn opleidingen en werkervaring aangevuld met cursussen bij het CSR-centrum en Instituut EszenzZ.

Ik blijf trainingen en cursussen volgen om lerend en onderzoekend te blijven. Ook leef ik mijn leven zo authentiek, bewust en liefdevol als ik kan. Door alle levenslessen die ik op mijn eigen pad tegenkom, zal ik me ook blijven ontwikkelen en groeien als mens en als begeleider.

Kennis HSP

90%

Kennis omgaan met stress & burn-out

95%

Kennis van persoonlijke ontwikkeling

90%

Een luisterend oor

100%

Samen ontdekken wat jouw verhaal is...

Ik ben bewust geen lid van beroepsverenigingen en heb geen contracten met verzekeringsmaatschappijen. Ik word dus niet vergoed, maar doordat ik geen contracten of lidmaatschappen heb, ben ik een stuk minder tijd kwijt met administratieve taken en kan ik meer tijd en energie in jou steken en dat is wat ik wil.

Samen gaan we ontdekken wat jouw verhaal is, wat jij wilt, wat jij nodig hebt, wie jij bent en waar je heen wilt. Ik doe dit niet als psycholoog of psychiater maar als mens. Een mens met veel levenservaring, opleiding, intuïtie en empathie.

Ik kan luisteren, spiegelen, meedenken en opties bieden over wat je zou kunnen doen. Het blijft jouw pad en jouw keuzes.

Ik loop net zo lang met je mee totdat jij jouw eigen pad weer gevonden hebt.